Ben Cengizhan

cengizhanbucak

Yeni Üye
Credits
0
Merhaba,

Adım Cengizhan Bucak, 23 yaşındayım ve Şanlıurfa'da yaşıyorum. Size biraz kendimden ve burada bulunma amacımdan bahsetmek istiyorum.

Ziraat mühendisliği eğitimime şu anlık ara vermiş durumdayım, ancak açıköğretim halka ilişkiler bölümünde eğitimime devam ediyorum. Sanal dünyanın dışında, günlük hayatımda çeşitli işlerle uğraşıyorum. Bunlar arasında bir akaryakıt istasyonu işletmeciliği, çiftçilik ve araç alım satım galerisi bulunuyor.

Hobilerim arasında ise 3D tasarım ve modelleme, level design gibi alanlarda proje çalışmaları yapmak yer alıyor. Sanal dünya ve gerçek dünya arasındaki bu etkileşim, beni çoklu oyun topluluklarına ve multigameland gibi girişimlere yönlendirdi.

Bunun yanı sıra, bir hosting firması olan Serveroyun'u sıfırdan oluşturup markalaştırmayı ve daha sonra devir işlemlerini başarıyla gerçekleştirmeyi başardım. Bu deneyimlerim, beni bu alanda daha da ileriye taşıdı ve burada sizlerle buluşmamı sağladı.

Oyun topluluklarındaki deneyimlerim, birlikte oyun oynama, problemleri çözme ve bilgi paylaşımı gibi becerilerimi keskinleştirdi. Bu yeteneklerim, burada sizlerle buluşmamı ve deneyimlerimi paylaşmamı sağladı.

Bu platformda sizlerle birlikte büyümek, yeni bilgiler öğrenmek ve kendi tecrübelerimi paylaşmak için büyük bir heyecan duyuyorum. Multigameland topluluğu ile birlikte öğrenmek ve büyümek için buradayım. Sizinle tanışmayı ve bilgi alışverişinde bulunmayı dört gözle bekliyorum.

Hep birlikte, bu oyun topluluğunu daha büyük, daha bilgili ve daha tecrübeli bir topluluk haline getireceğimize inanıyorum. Hepinize keyifli oyunlar dilerim!

Saygılarımla,
Cengizhan Bucak

Geri